?

Log in

 
 
13 November 2009 @ 09:39 am
Ett tack brev!  
Jag var på väg ut från lokalen när jag vände mig om för att titta till er tjejer. Där satt ni, i olika små grupper talandes till varandra. Ni hade alla leenden på era läppar och man kunde känna samhörigheten. Dongbang musiken var på i bakgrunden och jag log, jag kom att tänka "detta är väl vad vänskap handlar om".


En vänskap som har uppnått tack vare ett gemensamt intresse. Ett intresse som kanske inte är den mest vanliga. Det är väl inte många som förstår varför en svensk tjej ska vara så insatt i koreansk musik. Men sedan, sakta finner man andra som förstår varför det är så, som hoppar till av att höra den glada musiken och skriker till när Jaejoong ler åt Yunhos håll.


Det är genom denna gemensamma intresse som vi finner vänner som kanske kommer att stå med oss för resten av våra liv.


TVXQ är vad som förde oss tillsammans och det är tillsammans som vi finner glädje i TVXQ.


Jag vill med detta tacka er alla som kom. Efter varje fanmeet känner jag hur jag blir fylld med energi tack vare all spazz, det är även så befriande att plötsligt skrika ut när Yoochun kommer ut på skärmen och ingen tittar konstigt på mig. (lol)
Att få spendera en helg med det som gör mig glad och sedan kunna hänga med mina tjejer är det bästa jag vet.


Jag vill även passa på att med detta brev tacka för ett år som TVXQSwedens ordförande. Det har varit ett otrolig spännande år, många projekt har satts igång och det har varit en ren fröjd att se vår FC växa vecka för vecka. Jag ser fram emot ett år under Hitos ledarskap och jag önskar henne all lycka och att hon inte ska slavdriva mig för hårt!

Snart fyller vi ETT ÅR som FC! Tänk vad tiden går fort.......

Julili


Några av de många bilder vi tog över helgen! Visst hade vi jättekul?

dongbang collection godis i dongbang form! dongbang goods
 
 
Current Mood: happyhappy